08/05/2011

Priekšauts dārzam mammai māmiņdienā

 Ieraudzīju Laines blogā, kā viņa pašuja mammai priekšautu. Arī man uzreiz radās ideja. Tik nevis istabai, bet dārza priekšauts, tādu, ar ko pa dārzu strādāt.


Kur šķēres, cimdus vai kādu sīpolgalviņu iemest. Zinot savu mammuci, kas ļoti mīl rakņāties pa dobēm, tad tas būtu tieši laikā.


Izmantoju jau esošu priekšautu, kas netika izmantots. Labāk pašuju no tā ko interesantu, nevis plauktā stāv.
Izceļot no plaukta, pat biju piemirsusi - tam jau ir lielas kabatas priekšā. Tad tik atlika - nogriezt priekšauta priekšējo daļu. No mugurpuses atlikuma sagriezu lentes, sagludināju, saspraudu un piešuju priekšautiņam. Fiksi un ātri tapa gatavs.


Lai tomēr būtu nedaudz košāks. Noņēmu priekšējo kabatu. Uzliku tai virsū puķainu audumu, un piešuju pa jaunam. Sanāca krāsains puķu priekšauts, ar divām lielām kabatām.
Lai labi kalpojas, un daudz saules, siltuma, bučas no mums mammu! :)))

8 komentāri:

  1. Cik jauka dāvana māmiņai! :) Un kur nu vēl ābelīte un ķirsis! :)

    AtbildētDzēst
  2. pagājušo ziemu vēl viena ābele aizgāja postā. palikusi tik viena liela rudens ābele pa visu dārzu. tad nu sen bij doma ko tādu uzdāvināt. :))

    AtbildētDzēst
  3. LIELISKA dāvana! Lasot šo pēc garas dārzā pavadītas dienas, iedomājos, ka taču tiešām dārzā ļoti noderētu priekšauts. Žetons par ideju.

    AtbildētDzēst
  4. paldies. prieks ka esmu arī pametusi kādu ideju ;)

    AtbildētDzēst
  5. kolosāla ideja dārzkopim un vēl var skaistos puķainos darba cimdiņus kabatā salikt un puķainās dārza šķēres.... tiešām kolosāla ideja dāvanai, Paldies par ideju!

    AtbildētDzēst
  6. Jauka un mīļa dāvana māmiņai!

    AtbildētDzēst
  7. skaista un praktiska dāvana, lai labi lietojas :)

    AtbildētDzēst
  8. ai paldies meitenes, man prieks ka patīk. Īstenībā tik vienkārša lieta, ka sākumā domāju, ka nemaz nelikšu blogā. bet tu re- ideja kādam noder. man prieks :)

    AtbildētDzēst