13/04/2015

Papīrs pārtop par papīru. Un top atkal jauni darbi.

 Papīrs top. Daudz.
Es esmu izrēķinājusi, ka vienā reizē varu izveidot 36 loksnes piecās stundās. Pus diena paiet laistoties ar ūdeņiem. Un tas pietiek tikai 2 ar pus grāmatām. Un tikai ik ceturto dienu varu atkal gatavot jaunu papīra devu.


 Un top, lai radītu jaunas grāmatas, albumus, papīrus.


 Divas jaunas grāmatas.


 Viens albums.



 Un pāris loksnes ar diegu papīru. Dekoratīvais.



  Steidzu pasūtījumu. Jau bija jāsūta prom uz Rīgu. Neizpildīju visu, laika pietrūka. Un materiāla. Palika pavisam maz. Vīrs saka, uztaisi no atlikušo mazu kladīti. Un tapa arī. Formātā A6. Ar 20 lpp. Pati neticēju, ka sanāks. Bet sanāca.



 Un viss aizceļoja uz Rīgu, uz "Otro elpu" Stabu ielā. Jo tas, kas bija iedots pirmo reizi, izpirkts. Cilvēkiem patīk, pērk.


 Un man nekas neatliek, kā gatavot jaunus albumus un grāmatas. Jo cilvēkiem patīk. Un prasa lai gatavoju vēl. Vēl jāizpilda pārējais pasūtījums. Tāpēc atkal aptīru kāpņtelpu no reklāmām, gatavoju un žāvēju papīru.

3 komentāri:

  1. Super! Malace! Kāds prieks dzirdēt par šādu reciklēšanu un sadarbību! :)

    AtbildētDzēst
  2. Kas man ienāca prātā – savu papīru itin eleganti var taisīt no Ekovates. Daugavpilī ražo divu veidu – vienu ar piedevām celtniecībai (tur klāt borskābe un boraks) otru bez piedevām – tīra, samalta, sapresēta otrreizējās celuolozes pūka. Paka 13 kg maksā ap 10 eiro, dabūt var Krasta ielas Depo vai www.ekoiso.com noliktavā Mārupē. Kaut kā tā, varbūt noder ;)

    AtbildētDzēst
  3. Kaut arī laikietilpīgs darbs, bet skaists rezultāts, tādēļ nav brīnums, ka ir pieprasījums! Kaimiņi droši vien jūtas ļoti pateicīgi, ka Tu viņus atbrīvo no apnicīgas reklāmas, jo kurš gan priecājas, atnākot un ieraugot savu pastkastīti, kas piebāzta ar kārtējo vairumam nevajadzīgas makulatūras blāķi. Lai izdodas veiksmīgi izpildīt atlikušo pasūtījuma daļu!

    AtbildētDzēst