31/05/2022

Kad uz ledusskapja vairs nav vietas

   Noteikti katram mājās pie ledusskapja ir magnēti, kam ir kāda nozīme vai piemiņa. Mēs krājam no vietām kur esam bijuši. Un kad to ir pārāk daudz jāizdomā kas radošs. Tā mums tapa kolāža. Pie sienas. Kā glezna, kā foto, kā organizators, kā atmiņu albums, kā piezīmju grāmatiņa.


   Nepieciešams: finieris (man 100x70 cm), 2 līstes, PVA un momentlīme, balta krāsa, 2 āķi, korķa plāksne, Latvijas karte. Finieris ierāmēts, nokrāsots. Uz korķa plāksni uzlīmēta karte, izgriezts un uzlīmēts uz finieri. Gatavs.


   Papildus nepieciešamas kancelejas adatiņas (īsās) un divpusējais skočs. Atliek tik iespraust adatiņu, vietā kurā būts. Magnētam otrpus pielīmēta divpusējā līmlenta un pielikta pie rāmja. 



   Daudz vietās būts, bet vēl vairākās nav. Ir kur ceļot, doties un apskatīt. Šādi vizualizējot var konstatēt kur varam ieplānot aizceļot, kuras vietas apskatīt. Un galvenais neaizmirst atvest magnētiņu. Jo ir vietas kur esam bijuši, bet nav magnētiņa. Neatzīmēju ar adatiņu, lai neaizmirstam to iegādāties. 

   Par aktīvu un interesantu vasaru. 

1 komentārs:

  1. Un es jau gadiem domāju, kur pa vienkāršo tikt pie milzīgas metāla plāksnes, jo ledusskapis atmiņām par mazu 😄 bet var arī bez metāla, ar skoču izlīdzēties 🤗

    AtbildētDzēst