14/01/2021

Dzimšanas diena Puķuzirnītim.

    Sveikas manas mīļās blogdraudzenes. Paldies visām, kas komentēja un izteica viedokli. Šoreiz pat nebija īpaša pārsteiguma. Visas esat man gadiem jau tuvas blogvidē - ir kuras pazīstu virtuāli, ir kuras satiktas klātienē blogsalidojumos. Nopriecājos par katru jūsu komentāru. Sekoju aktīvi arī jūsu blogu ierakstiem. 

   Reizi divos gados, ārā baltas sniega kupenas un ziemas prieki. Un ne tikai kā dāvana šī skaistā, baltā ziema, priecājos arī par sava bloga jubilejas 10 gadiem. Tātad solītā izloze. 

   Nepatīk nekādi virtuāli randomveicēji. Gribēju pa personisko, ar lapiņām un pašai izvilkt to laimīgo, kam aizsūtīt dāvaniņu. 


  Visas kārtīgi samaisīju ....


   Un laimīgā roka izvilka - Diānas


 Redz kā dzīvē iznāk, jau otro reizi tiec pie manas zāļu tējas. Kad pieminēji komentārā par paciņas nosūtīšanu daudzus gadus atpakaļ, biju par to galīgi aizmirsusi. Liki atcerēties to bloglaiku, kad visas aktīvi rakstījām un komentējām rakstus. Rokdarbu blogi parādījās ar vien vairāk un vairāk. Bija tik radoša un iedvesmojoša vide, ka izveidojās gandrīz kā komūna. Rīkojām blogsalidojumus, tikāmies un iedvesmojām uz jaunām lietām. 

Bet liels laiks ir pagājis. Šobrīd ir tik daudz soc tīklu platformu, kur var izteikties ātrāk un īsāk. Mainās vide, mode, tendences. Bet tai pat laikā tā ir tik liela, ka brīžam tanī visā pazūdi. Un tāpēc man tomēr patīk sava mazā kabata, kur likt savus darbus, domas, idejas. Un ja kāds vēl iegriežas un lasa, tad zini ka nav veltīgi darīts. Žēl tos blogus, kas jau pazuduši, dzēsušies vai gadiem jau neaktīvi. Nesen pārbaudot un rediģējot savu blogdraugu sadaļu nācās dzēst 7 blogus, kas vairs neeksistēja. Rodas interese, kas mainījies, kāpēc vairs neraksta? Kāpēc dzēsti? 

Apskatot savus darbus ko esmu aprakstījusi blogā - esmu ļoti augusi un izpletusies daudzos hobijos. Un tas laikam arī ir piesaistījis tik daudz blogdraugu, kam interesē viss ko es daru. Katrs manā krātuvītē var atrast sev ko tuvu un interesantu. Tāpēc ņemšu vērā visus jūsu komentārus. 

Turpināšu radīt, vākt, gatavot, vārīt un rakstīt arī turpmāk! Saturā nemainīties, būt tik pat radoša, zinoša un stāstīt savus stāstus tālāk. Turpināšu likt rokdarbu lietas un receptes. Remontēt, meistarot un stāstīt par ikdienu un darbu. 


5 komentāri:

  1. Pēcjubilejas sveiciens! Prieks par Diānu - sakritība, liktenis!
    Tāds vasarīgs ziedu pušķis tavā dzimšanas dienas ziņā, bet manā pusē nāk šīs ziemas aukstākā nakts. Ceru, ka pietiks ar šim aukstajām dienām. Lai cik man patīk ziema, bet aukstāk par -10 negribētos.
    Skatot šo puķuzirņu pušķi, radās jautājums, kāpēc tieši šo ziedu nosaukums tavam blogam?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par sveicienu. Ziema tiešām šogad skaista, priecājos, un pie jūras mums nav trakie mīnusi. Par nosaukumu - hm, labs jautājums. Tas bija tik sen kad izdomāju. Kāds īpašs vārds tas nebija, bet meklēju galvenokārt lai vārds būtu skanīgs, lai nekonkretizētu kādu noteiktu jomu vai cilvēku, jo ar laiku viss var mainīties un lai vārds tad nekļūtu nepiederīgs, un gribēju tieši ar kādu augu raksturot. Man jau tā augu pasaule tuvāka :D

      Dzēst
  2. Raksti, radi, neapstājies. Vēlreiz sveicieni!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies mīļā Aija. Cik atceros plus mīnus arī Tev jābūt diezgan lielai jubilejai blogam.

      Dzēst
  3. Mīļā Madara,
    esmu neizsakāmi aizkustināta un iepriecināta! Tava dāvana ir tik aizkustinoša, skaista un mīļa! Nejūtos tādu pelnījusi, bet esmu ļoti, ļoti pateicīga Tev par Tavu labo sirdi, pūlēm un draudzīgumu, ko esi ielikusi līdzi šiem lieliskajiem, burvīgi smaržojošajiem produktiem! Man ārkārtīgi patīk lavandu krāsa un smarža, un lavandas ziedu maisiņš mani ilgi priecēs. Jau izmēģināju lūpu balzāmu, tas ir fantastisks! Tūlīt pagatavošu arī tēju, un jau zinu, cik tās būs brīnišķīgas sajūtas, zinot, ka Tu esi ar gādību un lielām zināšanām vākusi augus un veidojusi šo tēju, un piedomājusi pie noformējuma.
    Mīļš, mīļš paldies Tev par šo sirsnību, kas tiešām ļoti uzlabo noskaņojumu laikā, kad ir tik maz cilvēciskas, ciešas saskarsmes. Lai Tev priecīgs, ražīgs un iedvesmas bagāts šis gads, daudz jaunu projektu un garšīgu tēju!

    AtbildētDzēst