09/04/2013

Ar sauli acīs, sniegu matos - blogtūre pa Rīgas bāzēm.

  Biju, biju - uz to dižpilsēt` Laines rīkotajā blogtūrē pa bāzēm.
Rīts iesākās saulains. Jau septiņos no rīta ārā no ventiņiem. Saule acīs - tāds mums Ventspilniekiem liktens. Ja kur brauksi, vienmēr būs saule acīs. No rīta lecošā saule dodoties no pilsētas ārā, un vakarā atgriežoties vakara saule acīs. :D
Bet tas tik uzmundrina, dod noskaņojumu, kas viss ir saules apspīdēts.


 Pirmā mana pietura - Latvijas finieru atgriezumu bāze Krūzes ielā 32/36.


 Par cik tas saspringtajā grafikā nebija iekļauts, bet man materiālu vajadzēja, iegriezos šeit pirms tikšanās. Laba vieta, kur par saprātīgām naudiņām, var iegādāt dažādus koka un finiera atgriezumus. 


 Nākošā jau blogtikšanās vieta Riga plaza stāvlaukumā. Un pirmās vietas apmeklējums - "Arkolat" bāze Mūkusalas 72B. Trauki, pannas, virtuves piederumi, un garšvielas.


 Nākošā vieta uz "Lenta 12" Jelgavas ielā 68/72.


 Pirmais jau iekūlāmies bāzē - noliktavā.


 Pēc tam uz veicīti, kur ļoti ilgi pavadījām laiku. Lai visu to klāstu apskatītu un izvēlētos vajadzīgo.



Nākamā pietura - Sintepona bāze "A&A" Mazā nometņu ielā 35.


 Jā, to bez citu palīdzības neatrast. Un kad vēl sāk` onkulīts vadāt pa stāvu labirintiem, starp sinteponu kalniem, tad var orientēšanos ātri pazaudēt. Gandrīz ņem krītu rokā un velc bultas kur atpakaļcelš.


 Kad sintepona maiss iebāzsts mašīnā, varam doties tālāk.
Neplānota adrese pa ceļam - "Art dizains" Mazā nometņu iela 15.


 Vieta, kur iegādāt visu kartiņu gatavošani, izšūšanai, gleznošanai un apgleznošanai.

 
  
Tālāk ceļš uz "Latvian craft" Mūkusalas 41B bāzi.


 Te rokdarbnieču paradīze. Viss adīšanai, tamborēšanai, šūšanai, izšūšanai un filcēšanai. Gan privātiem, gan juridiskiem.
 
  
 Un pēdējā vieta - "Labās mantas" Ganbību dambis 25F.
Biju gaidījusi vairāk priekš rokdarbiem ko atrast, bet klāsts ir sarucis. Var atrast rāvējslēdzējus, diegu spoles, pogas un spiedpogas.


 Un noslēgumā "3 pavāru restorāns" Torņa ielā 4, Jēkaba kazarmas 2B.


 Tas bija vakara pasākums ar "ekšenu", ar odziņu, kas ilgi paliks prātā. :D


 Kaut ko tādu pirmo reizi baudīju dzīvē, kur zīmē uz galda, kur pasniedz dūmus, un interesanti noformētus ēdienus uz akmens plātnēm.


 Un protams sarunas vairāku stundu garumā par visu ko un ne par ko, par to ko raktam un nerakstam blogā, daram un nedaram. Par visu kas uz sirds, un iepazīšana vēl tuvāk.


 Vēlāk nogādāju meitenes vēl uz vakara pasākuma daļu, kurā diemžēl dažādu sakritību dēļ nevarēju būt. Un devos ārā no dižpilsētas uz savu mazpilsētu, ar pamatīgu sniegputeni pavadīta. Te vēl ir ziema.


 Un ko jūs iedomājas - aiz Tukuma jau ne smakas no sniega. Saule acīs un dodos atpakaļ savā pavasarī.


 Šorīt gan pamodoties - pa nakti visa zeme bija noklāta balta. Bet saule jau atkal līdz pusdienām to visu ir nokausējusi. :D
MAN IR PAVASARIS MEITENES. :D
Man bija prieks tikties, meitenes. Tik žēl, ka nevarēju ilgāk palikt. Ceru, ka vēl kādreiz ko tādu uzrīkosim. Jo bāzes un veikali ir pārpārēm, ko vēl apmeklēt. ;)

6 komentāri:

  1. Madariņ'! Paldies Tev par brīnisķīgo dienu! Par apgriezieniem, kādi man mēdz būt, bet šad tad pietrūkst!!!! Es zinu, ka mēs vēl noteikti satiksimies!!!! Kopš iepazīšanās ar Tevi man smaids neizzūd!!! :) :) :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies paldies, es ar ceru vēl kādreiz tādos pasākumos tikties. Tu arī bija brīnišķīga, patikās kopā pavadīt to dienu, un saprast ka ir vēl kāds tik pat līdzīgs un vienādi domājošs :))))))

      Dzēst
  2. Vienmēr prieks par jums, meitenes...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. galvenais būt atvērtam izaicinājumiem un mesties tādos pasākumos iekšā. super diena bija :)

      Dzēst
  3. Kāda fantastiska fotoatskaite - paldies, ka tik feini visu pa plauktiņiem esi salikusi un ka mūs nokontrolēji, lai lieku reizi neaizkavējamies :)))
    Vakar bija pasakaina diena, neskatoties uz ārprātīgajiem laika apstākļiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es jau tākā sausiņs atskaiti uztaisīju. :D nemāku tā pa smuko :)
      neskatoties uz visiem sniegiem un puteņiem, diena bija super, un jūs visas meitenes super. man prieks ka pazīstu jūs visas.. )))))

      Dzēst