1 garais gurķis (vai vairāki mazie)
bunte pētersīļi, loki un dilles
1 avokado
1 l tīrkultūras
300 ml saldā krējuma
sāls, pipari
Ar puslitru tīrkultūras sablenderē sīki sagrieztus zaļumus un avokado gabaliņus, līdz veidojas kaut cik viendabīga masa. Uz rīves sarīvē gurķi. Un sablenderētā masā jauc iekšā gurķi, saldo krējumu un atlikušo tīrkultūru. Pieber sāli, piparus pēc vēlmes. Un visu kārtīgi izmaisa. Gatavs!
Tik kad zupa jau bij` gatava, padomāju, ka pa švaku būs tāda viena plika. Ātrumā uzmetu uz plāts sagrieztas tosteršķēles, apsmērēju nedaudz ar sviestu virsmu un apbēru ar garšvielu. Pacepu 150 grādos kādas 10 min, līdz kļūs zeltaini un kraukšķīgi.
Gardas pusdienas ar mazumpiegaršu :D
:))) Paldies Tev par recepti! Šādu vēl mūsmājās neesam gatavojuši, būs jāpamēģina:)))
AtbildētDzēstiesaku, ātri un ļoti gardi. riktīga gurķu zupa :)
AtbildētDzēstMmm... This looks yummy! Waiting for a few fresh cucumbers from our little garden and maybe we will try this. Happy to see you at Tangled Happy. Wishing you a happy week. :)
AtbildētDzēstSara - ļoti garšīga, iesaku ;)
AtbildētDzēstpaldies ka apmeklē manu blogu, lai Jums ar jauka nedēļa :)