17/02/2011

Leļļu mājiņa

Pagatavoju savam meitēnam - pārnēsājama leļļu māja.


Sākās ar to ka tīmeklī nejauši uzgāju vienu bildi publiskajā albūmā, kur parādīta jauka leļļu māja, bet nekas vairāk, kā un ko darīt. Nolēmu, manam meitēnam tādu vajag. Tad nu vienu dienu sadūšojos un sāku ķerties klāt idejai.
Un sanāca man lūk kas ...




Te neliela, ar flomīšiem krāsoto, tauriņu parāde :)))


Un te nu ir galarezultāts.

15 comments:

  1. Super mājiņa sanākusi - varu tik iedomāties, cik priecīga ir Marita ;)

    AtbildētDzēst
  2. Es esmu pilnīgi mēma! Nu gan darbiņš padarīts! :) Vienkārši super!

    AtbildētDzēst
  3. tik tagad nākošais etaps atkal - apmēbelēt jauno mājokli :D

    AtbildētDzēst
  4. Šito noņemšanos - Dieviņ Tētiņ, man pat pārgāja iekāriens mēģināt. Bet šitais projekts man ir sadaļā "Idejas, ko jāizmēģina" (http://pieineses.blogspot.com/2010/08/lellu-maja.html)
    Uz kaut ko tik sarežģītu es neesmu spējīga. Bet rezultāts ir ārprātā skaists
    Vienīgi, ja Tu kartonu saliki, tad jau mazgāt nevar... Es mājiņas tapināšanu atliku ar ieganstu, ka meklēšu to plastikāta kanvu :), bet tas jau tik tāds iegansts, īstenībā man ir bail, ka man tas izvērtīsies nevis par mēneša, bet gan gada projektu :)))

    AtbildētDzēst
  5. Nu Inese nav tik traki :D Man tas laiks vairāk aizgāja uz domāšanu nevis uz reālo darbību. Ja reālo darbību visu saliktu kopā sanāktu kārtīgas četras dienas pa pāris stundām. Bij pat tā ka veselu nedēļu pārcilāju plāksnes no viena plaukta otrā un tik štukoju ko tālāk darīt :)) Tad kad ir izdomāts kā to dabūt gatavu, tad jau tā lieta iet ātri. :D es ceru ka tomēr pamēģināsi un izdosies ;)

    AtbildētDzēst
  6. Super!
    Es arī jau kādu laiku briestu šim projektam!:)

    AtbildētDzēst
  7. godīgi sakot, Tu man ar savu namiņu atgādināji par manu apņemšanos tādu uzmeistarot un šovakar staigājot ar suni nepārtraukti domāju, kā varētu to pasākumu saoptimizēt :) Šo to sadomāju, tagad tik neaizmirst līdz lielajam nobriešanas brīdim...

    AtbildētDzēst
  8. Nu darbs ieguldīts ne mazāks kā ceļot savu māju!Leļļu māmiņai prieks!

    AtbildētDzēst
  9. Super super super mājiņa sanākusi!!!

    AtbildētDzēst
  10. man prieks ka patīk, un palīdzu arī iedvesmoties tādas gatavošanai :)))

    AtbildētDzēst
  11. Par šito mājeli domāju kopš Inese ideju publicēja savā blogā, bet tālāk par domāšanu tā arī neesmu tikusi.
    Paklau, bet vai kartona vietā nevar likt linoleju? Tad varbūt varētu mazgāt.

    AtbildētDzēst
  12. bet vai linolejs nelocīsies? Es šos abus materiālus - kartonu un paralonu, izvēlējos tāpēc, ka viņi ir stingri, un ļoti viegli. Meitēnam nav problēmu ar mājas nēsāšanu. Un gan jau nenodzīvosies tik traki netīra :D

    AtbildētDzēst
  13. Superīgākā mājiņa!!!!
    Inese-varbūt kartona vietā var likt tādu plastmasas plāksni, nopērkama celtniecības veikalos gabalos vai metros, piem K-rauta ir. Tik jāsagarina vajadzīgajos izmēros.

    AtbildētDzēst
  14. Pirmkārt mans vārds Maria Ambrose no ASV, esmu šeit, lai pastāstītu pasaulei, cik cilvēks pilns pilnvaru palīdzēja man sagatavot un ir mana bērnu pēc bijis spontāno abortu 3 reizes, man nekad nav bijis apmierināts ar šo iemeslu es domāju, ka tas ir ļoti liela problēma, man un manam vīram, bet Dievs visvarenais kurā es kalpoju nekad man leju, šis lielisks cilvēks sauc Dr okpa man palīdzēja, dodot man garšaugus, kas palīdzēja un pārtraucu savu spontāno abortu, pēc gatavo viņa lieliski garšaugus un dod to man , i dzert katru rītu pirms ēšanas, es biju tik pārsteigts būt stāvoklī ļoti ātri un līdz pat datumam nesu MY par bērnu ar manu roku un es dzīvoju laimīgi kopā ar savu vīru un manu jaundzimušo bērnu. Dr okpa paveica lielisku lieta manā dzīvē, pārtraucot savu miscarrying un padarot mani varētu būt mana bērns, paldies būt uz viņu par viņa lielo darbu manā dzīvē, mani kolēģi sieviete, kas tur, ka ir problēmas es padomu jums sazinieties ar Dr okpa palīdzību caur: okpatempleofsolution@gmail.com vai mobilā numurs: +2348056563186

    AtbildētDzēst
  15. I'm Terry Brown from New York (USA). I am 57 years of age I got married before 27 years. 11 years my wife die and I was alone. I am running a software company so in my office there was a Divorcee woman approx 35 years old, after my wife death she came closer to me and slowly we started an affair she is very pretty and beautiful and I really love her as I used to love my wife she also loves me as her husband we were living together at my home from last six months everything was going on very good I was very happy but before two months she started ignoring me and she left my home and whenever I call her she gives me an excuse and finally before 25 days she said to me that she can’t do it further she does not love me I was shocked what happened my heart was broken and literally I cried too much on that day I was mad nothing was right I tried to convinced her a lot but everything was useless, I can’t describe my situation but by chance I got the help of Dr.Ogudugu, on internet as I have told you I am owner on a software company so I didn’t believe at starting but I did not have any option so I talked to Dr.Ogudugu he gave me 48 Hours time to complete my work and he said that she will come back herself,it happened as he claimed I am very grateful to Dr.Ogudugu we are now happy as ever before,Dr.Ogudugu make her know how much we are meet to be together. If you are there having any problems in your relationship...you have to hurry up and get it touch with Dr.Ogudugu is there to help you(GREATOGUDUGU@GMAIL.COM tel: +2348057266712) i am so happy to share these my testimony with you.

    AtbildētDzēst