03/10/2011

Rožu klade - manu rokdarbu vācēja.

Jau labu laiku man īpašumā ir šis skaistais rožu audumiņš.




 Tapa man vāciņi kladei. Un vēl lentītes, pērlītes. Arī akrila krāsas. Ar tām akcentēju ziedus un lapiņas. Un mana rokdarbu vācēju kladīte tika pie skaistiem vāciņiem. :)



Šajā palielajā kladē vācu visu, kas saistās ar maniem roku darbiem. Manas izdomātās puķes, somas, cepures, tamborraksti ar shēmām un aprakstiem. Jo visu jau prātā nepaturēsi ;)

11 comments:

  1. Kāpēc mani nepamet doma, ka Dace mīt Adeles dziju veikalā..? Ja tā ir kā domāju, tad jūtos Tev tuva, viņa manam vīram tante, attāla, bet tante :)

    AtbildētDzēst
  2. Cik fantastiski skaisti Tavi vāciņi - nu Tu mani pavisam un galīgi iedzini strupceļā, jo es arī ļoti, ļoti gribu sev rokdarbu mapīti ar īpašu vāciņu, tik priekš sevis jau nav laika :(
    Bet Tavas rozītes tik krāšņas, tik smalkām pērlītēm izrotājušās, mmmmmmmmmmmmmmm... cik dievīgi!!!
    Ļoti, ļoti skaists darbiņš :)

    AtbildētDzēst
  3. Ilze - nē tā ir Dace, kam Pārventā ir savs lietoto drēbju veikaliņš. Tur bieži atrodu labas pērles, kas noder dažādiem rokdarbiem ;)
    Inese - nu re, jāķeras klāt un arī kaut kas sev jāpagatavo. Savādāk man jau ar bija tā kā teicienā - Kurpniekam nav kurpju :D tāpēc tagad sev mēģinu ik pa laikam ko skaistu pagatavot, kas priecē acis :)))
    Daiga - paldies :)))

    AtbildētDzēst
  4. Brīnišķīga klade! Pēc Tava apgleznojuma audums kļuvis par fantastisku gleznu! Mākslasdarbs, tur nav ko piebilst :)))
    Tagad, kad esi savainojusi kāju un nekur aizskriet nevari :D, ņem rokās otas un sāc gleznot, Tev tas ļoti labi padodās ;)

    AtbildētDzēst
  5. būs jau tā jādara. karstā sezona aiz muguras, garie ziemas vakari tuvojas. tad jau noteikti ka otas paņemšu rokās :)))

    AtbildētDzēst
  6. Tev tiešām ir talants! :))) Tavs pieskāriens un ziedi ir atdzīvojušies! :))) ļoti skaista kladīte:))

    AtbildētDzēst
  7. Skaista kladīte.. man ar sev ko līdzīgu gribētos, jo man visas piezīmes pagaidām vienā apšaubāma paskata kladē/ burtnīcā :D entajās lapiņās un milzum daudz linkos.

    AtbildētDzēst
  8. es daudz ko mēģinu tomēr izprintēt taustāmā veidā, jo tā tehnika ir un paliek tehnika. pietiek jau ka elektrība pazūd, jau netiec klāt visiem saviem labumiem. tāpēc mīlu pa vecai modei - uz lapiņas un kladītē :D

    AtbildētDzēst