30/07/2024

Soli pa solim līdz savam sapnītim

    Vasara jau vairāk kā puse garām. Daudzi jau atvaļinājumus izbaudījuši, izceļojušies tuvāk vai tālāk. Bet mums tikai viss sākas. Jūlija beigas un augusta sākums mūsu ģimenei ir svarīgs laiks. Mums ir kāzu jubileja. Abiem ar vīru dzimšanas dienas un vēl pa vidu mana vārda diena. Un tas viss divu nedēļu posmā. Mēs nesvinam ar jubilejām pie galdiem un viesiem. Mēs ņemam atvaļinājumus, pašaujam padusē abus bērnus, kuri nu jau tīņi, un dāvinam sev kādu ceļojumu. Paši plānojam ceļojumus, paši visu organizējam un baudam. Ceļojam gan ar auto Bukingojot naktsmājas. Bet vislabāk mums tīk ceļot ar kemperīti. Kā gliemezītim. Vienalga kurp dodies, māja ir līdzi. 

   Tā gadu no gada ceļojot, mēs kemperus īrējām, bet sākām domāt par savu kemperīti. Apsverot visus par un pret, šinī momentā vislabākais ir kemperpiekabe. Jau sen sapņoju par to. Un nesen kļuvu par tādu īpašnieci. Atradām savu un ģimenei visideālāko kemperīti. Vēl joprojm neticu, ka tas ir mans. 


   Pēdējā nedēļa bija visu pārbaude, pielabošana, uzlabošana, komplektēšana, papildināšana. 

   Un kad viss sagatavots, uzkrāmējāmies ar visu nepieciešamo ceļam, maršruts uzmests uz kartes, idejas ko gribam redzēt ar, varam doties ceļā. 


   Starts Ventspils. 
Ar maziem pitstopiem, caur Leišu zemi pirmajā dienā iebraucām Polijā. 

   Pirmais pārbrauciens bija visgarākais no visa plānotā maršruta: 570 km un apmetāmies Polijā pirmajā Augustovas kempingā Zatoka. 


Pasakaina vieta ezeru malā. 





   Iekārtojāmies. Apstaigājām apmārtni. Izbaudījām piedāvātās iespējas. Pagatavojām vakariņas. Apskatījām ziņās kā veicas olimpiādē. Ejam atpūtā. Līdz rītam. Turpinājums sekos. 

2 komentāri:

  1. Cik lielisks skatìjums uz svētku pavadīšanu! Super pirkums! Lai izdodas viss ceļojumā plānotais!

    AtbildētDzēst
  2. Laimīgu ceļu! Interesantu un priecīgu ceļojumu!

    AtbildētDzēst