03/02/2021

Jaunas sastāvdaļas, jauns krēms.

    Ilgi nāca pasūtījums, bet bija to vērts gaidīt. No Anglijas, no iecienītās Akoma. Caur muitu, ar deklarācijas aizpildi un 21% PVN nomaksāšanu valstij, beidzot saņēmu savus kārotos sviestus un eļļas. Tagad, kopš Anglija vairs nav Eiropas savienībā, preces ko pērc UK ir uz robežu aplikta ar nodokli. Sanāk dārgāks pirkums nekā plānots. Bet tas ir to vērts. 


   Izbaudīju svaigu šī, mango un kakao sviestus. Atkal papildināti krājumi ar izejvielām, lai gatavotu savus ķermeņa un sejas krēmus. Šoreiz pie pasūtījumu izvēlējos divus jaunumus pasūtīt. Gurķu ekstraktu un Babassu eļļu.
   Gurķu ekstrakts - dabiski satur virkni sastāvdaļas, kas ir noderīgas ādai šūnu līmenī, ieskaitot minerālus. Gurķī esošais luteīns var palīdzēt novērst melanoģenēzi, procesu, kas var izraisīt ādas pigmentāciju / krāsas maiņu. Silīcija dioksīda sastāvdaļa palīdzēs mazināt grumbas un smalkās līnijas, dodot impulsu ādas kolagēnam. Ekstrakts satur arī aminoskābes, olbaltumvielas un lipīdus. Tās savelkošās īpašības palīdz nostiprināt ādu un novērst novecošanās pazīmes.
   Babassu eļļa - iegūst no babassu palmu augļu kodoliem ar auksto spiešanas metodi. Augstā piesātināto taukskābju sastāva dēļ babassu eļļa ir lieliski piemērota sausai, novecojušai, iekaisušai ādai ar lobīšanos, sausiem, nespodriem, bojātiem, ķīmiski apstrādātiem matiem, sausai lūpu un roku ādai. Šī eļļa brīnišķīgi mīkstina, aizsargā, baro un kopj ādu un matus. Babassu eļļa satur arī E vitamīnu un dabiskos fitosterolus, kas palīdz mazināt ādas niezi, iedarbojas pret iekaisumiem un nodrošina antioksidantu īpašības. Ieteicams izmantot ādas kopšanā kosmētikas noņemšanas produktos, lūpu balzamos, sejas, ķermeņa un roku krēmos, aizsargājošos sviestos un kopā ar augu ekstraktiem- dziedējošās un kopjošās ziedēs.


   Ja reiz jaunas sastāvdaļas, top jauns ķermeņa krēms. Sastāvs - Šī un mango sviesti, gurķu ekstrakts, babassu eļļa, ar laimas un greipfrūta ēterisko eļļu. 


   Kad krēms atdzisis, un ieguvis savu patieso struktūru, tas kļuvis par kolosālāko krēmu ādai. Aromāts dievīgs. Kaut pieliku laimu un greipfrūtu, šī sviesta aromāts tomēr laužas visam cauri. Es dievinu to aromātu. Ne tikai sastāvdaļas ir dziedinošas ādai, bet arī aromāts dod savu pozitīvo enerģiju. Bauda ne krēms. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru