16/05/2018

Labdarības gājiens apkārt Latvijai.

   Labdarības gājiens apkārt Latvijai, lai aicinātu ziedot bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai. Ziedošana iespējama portālā ziedot.lv sameklējot projektu:"Apiesim Latviju,lai bērni staigātu! 
   Arī es piedalījos gājienā vienā no posmiem. Ventspils 46.kājnieku bataljons līdz Užavai. Es pievarēju tikai vienu ceļa posmu, bet apbrīnojama ir mūsu zemessarga Raimonda Požarska izturība un ticība tajā ko dara, darot to apkārt visai Latvijai vienlaicīgi 44 dienās. Bez pārtraukuma. Tikai ar kājām. Ar mugursomu plecos. 
   Ir laiks vēl pievienoties gājienam. Sekojiet līdzi FB profilam, kur iet maršruts. Var pievienoties jebgurš, jebkurā posmā atbalstīt gan fiziski, gan ziedojot cēla mērķa vārdā. 





100 gades ozols ZS 46.kājnieku bataljonā. No kurienes es uzsāku ceļu.


Pa ceļiem, pa neceļiem, pa lauku malām, līdz Užavai.









Užavā 100 gades ozols.


   Atbalstīt var ejot kopā, dodot naktsmājas, ūdeni, vai pat panest somu. Katrs sīkums šeit nozīmē daudz. Jo atzīsimies, ne katram būtu kas tāds pa spēkam. Es nogāju tik nieka 19 km. Bet to darīt katru dienu un 44 dienas no vietas, un vidēji pa 40 km dienā, to ne katrs var. Atbalstām. Un galvenais ziedojam bērniem, kas tiešām tas ir nepieciešams. Ar mūsu kopējo atbalstu, ieliekot no sevis, kaut mazu mazītiņu atbalstu, galā sanāk ļoti liels atbalsts. :)
   Spēks vienotībā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru